Allergieën

FILTERQUEEN

Uw huismilieu is vele malen meer vervuild dan het buitenmilieu. Dit is merendeels te wijten aan het feit, dat we onze huizen zodanig bouwen en isoleren, dat alles dat binnen komt ook binnen blijft. Hierdoor ontstaan hoge concentraties van fijnstof en allergenen, die ieder voor zich een grote bedreiging vormen voor onze gezondheid en die dan ook de laatste decennia hebben geleid tot een ware explosie van cara-aandoeningen, zoals astma, en van vele soorten van allergieën.

Bescherm Uw huis en familie tegen vervuiling met fijnstof en allergenen. Bescherm Uw huis en familie met een FILTERQUEEN Indoor Air Quality System! De Majestic bodemreiniger vormt samen met de Defender Luchtreiniger het beste Indoor Air Quality System op de markt. Dit systeem levert Beter-dan-HEPA filtratie, superieure reinigingkwaliteiten, is gemaakt met het echte Filterqueen vakmanschap, en kent een garantie van wereldklasse, zodat in de komende jaren Uw huis schoner zal zijn en Uw familie veiliger zal kunnen leven.

Onze producten worden alleen door gespecialiseerde verkopers van geautoriseerde distributeurs in meer dan 50 landen, bij in-home demonstraties, verkocht.

Adem beter, Slaap Beter, voel je Beter, Leef Beter! Het FILTERQUEEN Indoor Air Quality System zal U en Uw familie helpen bij het realiseren van de voordelen van het leven in een schone en gezonde leefomgeving. Sedert meer dan 80 jaar, heeft FILTERQUEEN zich als doel gesteld de beste te zijn en te blijven in het verwijderen van vervuiling door stofdeeltjes. We zijn er heden dan ook zeer trots op U ons, meest effectieve Indoor Air Quality System ooit; de Majestic 360° and Defender 360° te mogen presenteren. Deze nieuwe modellen combineren de traditionele FILTERQUEEN vakmanschap met state-of-the-art technologie waardoor het beste reinigingssysteem ter wereld kon ontstaan.

ALLERGIEËN

Wij zijn maar net begonnen te beseffen, welke gevaren het fijnstof voor ons oplevert. We weten al jaren dat allergenen, zoals b.v. de uitwerpselen van de huisstofmijt allerlei allergische reacties bij ons opwekken. Met als meest bekende consequentie de angstaanjagende toename van Astma en andere ziekten van de luchtwegen. We vergeten het wel eens maar Astma is een ziekte die doodt!

1 op de 4 mensen lijdt in meer of mindere mate aan Astma; 1 op de 3 mensen lijdt aan één of meerdere allergieën! Allergieën worden meer en meer in verband gebracht met de vervuilde lucht die wij buiten, maar vooral binnenshuis, inademen. De lucht binnenshuis is uiterst vervuild.

Ongezonde, vervuilde lucht leidt tot een verminderde weerstand en een verminderde weerstand staat garant voor een hogere vatbaarheid voor ziekten. Patiënten met astma, apneu, bronchitis, hooikoorts, kroep, voedselallergieën, huidallergieën zoals psioriasis, hartproblemen, het vermoeidheidssyndroom of met chronische hoofdpijn kunnen door de continu levering van schone en gezonde lucht, een sterk verbeterde kwaliteit van leven bereiken. Hun weerstand neemt toe en de klachten zullen sterk verminderen of zelfs in het beste geval volledig verdwijnen.

Menu
All search results